AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın altın bilezik takmak

Kahve falında kalın altın bilezik takmak

Kahve falında kalın altın bilezik takmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hakkını alacağına, böyle işlere kalkışacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak şanssızlık yaşanacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın bilezik görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezikler takmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir