Kahve falında kalın ip görmek

Kahve falında kalın ip görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaşam standartlarının artacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, takdir edileceği işler yapacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kalın ip gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında beyaz kalın ip görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında kalın ip görmek güzel günlerin kapıda olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın perde görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek rahat bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın dudak görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kalın çorap görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet eder.

Kahve falında kalın kemer görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top