AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın yılanlar görmek

Kahve falında kalın yılanlar görmek

Kahve falında kalın yılanlar görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın yılanlar gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında kalın yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında kalın uzun yılan görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında kalın yılanlar görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir