AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını boğazlamak

Kahve falında arkadaşını boğazlamak

Kahve falında arkadaşını boğazlamak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğazlamak gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında arkadaşını boğazlamak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında babayı boğazlamak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında boğa boğazlamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu boğazlamak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulur.

Kahve falında kızını boğazlamak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında inek boğazlamak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi boğazlamak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğazlamak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir