AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bilezik görmek

Kahve falında kalın bilezik görmek

Kahve falında kalın bilezik görmek sevinçli haberlere, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kalın bilezik görmek bir anda yükseleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek belki ölümler görüleceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın urgan görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın giyinmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında kalın kazak görmek kesesinin dolacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir