AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bir kitap görmek

Kahve falında kalın bir kitap görmek

Kahve falında kalın bir kitap görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında kalın bir kitap gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında kalın kitap okumak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın kitap görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kalın bir kitap görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına tabir olunur.

Kahve falında kalın kitap almak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kitaplar görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek çok iyi işler ortaya konacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın kıl görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir