AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın altın kolye görmek

Kahve falında kalın altın kolye görmek

Kahve falında kalın altın kolye görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kalın altın kolye gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Kahve falında kalın altın kolye görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Kahve falında kalın kolye görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kalın altın görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek tamamlanmadan kalacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir