AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın urgan görmek

Kahve falında kalın urgan görmek

Kahve falında kalın urgan görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında kalın urgan gördüyseniz:

  • Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

Kahve falında kalın urgan görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında urgan görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında urgan ipi görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında urgana tutunmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip urgan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Kahve falında kalın dudak görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kalın yüzük görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek para kazanmaya, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir