AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın giymek

Kahve falında kalın giymek

Kahve falında kalın giymek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, masabaşı bir işe girileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında kalın giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında kalın çorap giymek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, evlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın mont giymek ödeme güçlü çekeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kalın elbise giymek işlerini boşvereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında kalın kazak giymek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın giymek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kalın palto giymek çok dikkat çekeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kalın yılanlar görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kalem görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hak yiyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir