AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek erken evlilik yapacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bitli görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, malında azalmaya rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşında bit görmek sorunlarının son bulacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, makam edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bir işi bitirememek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında bitmiş mum görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir