AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını bitli görmek

Kahve falında arkadaşını bitli görmek

Kahve falında arkadaşını bitli görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını bitli gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını bitli görmek sürekli bağırıp çağıracağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşında bit görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, elindekini de bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında uçan bit görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bit yumurtası görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kucaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendinde bit görmek gönül kapılarını açacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir