AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işi bitirememek

Kahve falında bir işi bitirememek

Kahve falında bir işi bitirememek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bir işi bitirememek gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Kahve falında işini bitirememek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında bir işi bitirememek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş bitirmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bit görmek umutlarını kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında saçta siyah bit görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında suyun bittiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit almak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir