AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşında bit görmek

Kahve falında arkadaşında bit görmek

Kahve falında arkadaşında bit görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşında bit gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşında bit görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bitli görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara bit görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından bit öldürmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir