AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın demir görmek

Kahve falında kalın demir görmek

Kahve falında kalın demir görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kalın demir gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında kalın demir görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kalın kemer görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hata yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın odun görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın altın kolye görmek kendini çok iyi hissedeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın kıl görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ve kalın yılan görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir