AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kıl görmek

Kahve falında kalın kıl görmek

Kahve falında kalın kıl görmek lüks şekilde yaşayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, neşesini kaybedeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın kıl gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında kalın kıl görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın alyans takmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kalın bilezik görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında kalın palto giymek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kalın altın kolye görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın kaş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kalın alyans görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir