AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın giyinmek

Kahve falında kalın giyinmek

Kahve falında kalın giyinmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına inanılır.

Kahve falında kalın giyinmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında kalın giyinmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının güzel giyindiğini görmek neşesini kaçıracağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret eder.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tamamen beyaz giyinmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında iyi giyinmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel giyindiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste giyinmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulur.

Kahve falında üzerini giyinmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir