AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın altın görmek

Kahve falında kalın altın görmek

Kahve falında kalın altın görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kısmetin açılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kalın altın gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kalın altın görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın altın kolye görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, güçten düşeceğine işaret eder.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın odun görmek işinden geri kalacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir