AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kalebodur görmek

Kahve falında beyaz kalebodur görmek

Kahve falında beyaz kalebodur görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, şansın önünün kesileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalebodur gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek yollarının açılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalecilik yapmak işlerin günden güne daha da artacağına, başarıların çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mavi kalebodur görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan kale yapmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kale suru görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında futbol kalecisi olmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaleci görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, her anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında sur kale görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir