AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem kırmak

Kahve falında kalem kırmak

Kahve falında kalem kırmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem kırmak gördüyseniz:

  • Elinize çok çeşitli haberler ulaşabilir veya ortaya çıkan yararlı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında kalemi kırmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem kırmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem kırmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı kalem görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaş kalemi görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boya kalemi görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir