AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemi kırmak

Kahve falında kalemi kırmak

Kahve falında kalemi kırmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kalemi kırmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında kurşun kalem kırmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kalemi kırmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem kırmak atılan adımların başarıya çıkacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinden kalem almak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir deste kalem görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boya kalemi görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında kalem kutusu görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir