AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem fırlatmak

Kahve falında kalem fırlatmak

Kahve falında kalem fırlatmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalem fırlatmak gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Kahve falında kalem fırlatmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates fırlatmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, maddi yükünün artacağına alamet eder.

Kahve falında fırat nehrine düşmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun fırlatmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon fırlatmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Kahve falında birşeyler fırlatmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük fırlatmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir