AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon fırlatmak

Kahve falında telefon fırlatmak

Kahve falında telefon fırlatmak mirasa, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında telefon fırlatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında telefon fırlatmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu fırlatmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük fırlatmak güzelliklerle dolacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birine taş fırlatmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında füze fırlatmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tepsi fırlatmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında kutu fırlatmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta fırlatmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir