AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük fırlatmak

Kahve falında yüzük fırlatmak

Kahve falında yüzük fırlatmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük fırlatmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Kahve falında yüzük fırlatmak yarasını saracağına, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta fırlatmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Kahve falında kutu fırlatmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işarettir.

Kahve falında telefon fırlatmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işarettir.

Kahve falında köpek fırlatmak insanların hayranlığını kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında su fırlatmak çözümsüz sorunları olmayacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tepsi fırlatmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir