AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem çekmek

Kahve falında kalem çekmek

Kahve falında kalem çekmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Kahve falında kalem çekmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek prestij sahibi olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek işlerini büyüteceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek kötü haberler alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir