AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale merdiveni görmek

Kahve falında kale merdiveni görmek

Kahve falında kale merdiveni görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kale merdiveni gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında kale merdiveni görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalebodur döşemek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kale sur görmek borcunun da hafifleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kale görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında kale görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında yanan kale görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine işarettir.

Kahve falında futbol kalecisi olmak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir