AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol kalecisi olmak

Kahve falında futbol kalecisi olmak

Kahve falında futbol kalecisi olmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, neşesini kaçıracağına, ileriye gideceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol kalecisi olmak gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında futbol kalesi görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol kalecisi olmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kale görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaleyi savunmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan kale görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kaleci görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kale gibi ev görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan kale görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir