AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale gibi ev görmek

Kahve falında kale gibi ev görmek

Kahve falında kale gibi ev görmek yanlış işlere girileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kale gibi ev gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kale gibi ev görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kale içinde olmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kale görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaleye top atmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaleyi savunmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir kale görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde kale görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir