AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale içinde olmak

Kahve falında kale içinde olmak

Kahve falında kale içinde olmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, şerefe ve izzete, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında kale içinde olmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında deniz içinde kale görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kale içinde olmak hastalanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan kale görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında eski kale görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Kahve falında futbol kalesi görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında kale ve deniz görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaleden inmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir