AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırımdan düşmek

Kahve falında kaldırımdan düşmek

Kahve falında kaldırımdan düşmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaldırımdan düşmek gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında kaldırımdan düşmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında kaldırımda yatmak işinin ehli durumuna geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaldırımda yürümek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaldırım taşı görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kaldırım süpürmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işarettir.

Kahve falında kaldırım temizlemek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında kaldırıma çıkmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir