AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırım taşı görmek

Kahve falında kaldırım taşı görmek

Kahve falında kaldırım taşı görmek huzurun kaçacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Kahve falında kaldırım taşı gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında kaldırım taşı görmek önemli yerlere geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kaldırıma oturmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaldırım süpürmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında kaldırımdan düşmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalet eder.

Kahve falında kaldırımda yürümek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaldırım görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında kaldırıma çıkmak rahatının yerine geleceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir