AnaSayfa / Genel / Kahve falında arnavut kaldırımı görmek

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işyerini kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında arnavut kaldırımı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Kahve falında kaldırıma çıkmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kaldırıma oturmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaldırımda yatmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kaldırım görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaldırım temizlemek hayırlı yollara gireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaldırımdan düşmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir