AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırım temizlemek

Kahve falında kaldırım temizlemek

Kahve falında kaldırım temizlemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, günahkâr olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kaldırım temizlemek gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kaldırım temizlemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kaldırım taşı görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, depresyona gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırım süpürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaldırım görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kaldırıma oturmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kaldırımda yürümek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir