AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırımda yürümek

Kahve falında kaldırımda yürümek

Kahve falında kaldırımda yürümek düzeninin bozulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ruhunun dinleneceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umutsuz olacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaldırımda yürümek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Kahve falında kaldırımda yürümek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırım temizlemek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaldırım görmek iyi huylar edineceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaldırıma çıkmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kaldırıma oturmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırım süpürmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir