AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırımda yatmak

Kahve falında kaldırımda yatmak

Kahve falında kaldırımda yatmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, şansının da açık olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, huşu içinde devam edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaldırımda yatmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında kaldırımda yatmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arnavut kaldırımı görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaldırım görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaldırım süpürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaldırıma oturmak geleceğinin de umut vadedeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaldırıma çıkmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaldırım temizlemek geçim derdinden kurtulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir