AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırım süpürmek

Kahve falında kaldırım süpürmek

Kahve falında kaldırım süpürmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ondan şifa göreceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaldırım süpürmek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında kaldırım süpürmek tatsızlıklar çıkacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kaldırım görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaldırımda yürümek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında kaldırım temizlemek işinde aranan biri haline geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kaldırıma oturmak kısmetlerini de göremeyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırımda yatmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında kaldırım taşı görmek şöhret elde edeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir