AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırım görmek

Kahve falında kaldırım görmek

Kahve falında kaldırım görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaldırım gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaldırım temizlemek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına inanılır.

Kahve falında kaldırım görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırımdan düşmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaldırıma çıkmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işarettir.

Kahve falında kaldırım taşı görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında kaldırım süpürmek ekmeğinin artacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaldırımda yatmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir