AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaldırıma oturmak

Kahve falında kaldırıma oturmak

Kahve falında kaldırıma oturmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, can derdine düşeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaldırıma oturmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında kaldırıma oturmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek her kararlarında onların arkasında olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaldırımdan düşmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında kaldırım süpürmek işlerinin düzeleceğine, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kaldırımda yürümek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaldırıma çıkmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kaldırım temizlemek günbegün kötüleşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kaldırım taşı görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir