AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçayı büyük görmek

Kahve falında kalçayı büyük görmek

Kahve falında kalçayı büyük görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçayı büyük gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında büyük kalça görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kalçayı büyük görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak malında zulüm meydana gelmesine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçasını görmek elinin de bolluk göreceğine, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı kalça görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalçadan ısırılmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalça çıkığı görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir