AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kalçasını görmek

Kahve falında eşinin kalçasını görmek

Kahve falında eşinin kalçasını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin kalçasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Kahve falında eşinin kalçasını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kadının kalçasını görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kalçaya dokunmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kalçasını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalça kemiği görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kalçada ben görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir