AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, istenmeyen olayların olacağına, işinden çıkarılacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan kalça görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçada sivilce görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında kalçada kıl görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kalçaya dokunmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalça öpmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir