AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını beklemek

Kahve falında arkadaşını beklemek

Kahve falında arkadaşını beklemek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını beklemek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaş beklemek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı beklemek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını beklemek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden haber beklemek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında berberde sıra beklemek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sonuç beklemek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Kahve falında birinden telefon beklemek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafikte beklemek şansının döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir