AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı beklemek

Kahve falında arkadaşı beklemek

Kahve falında arkadaşı beklemek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı beklemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı beklemek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını beklemek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş beklemek rızkının çeşitleneceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalettir.

Kahve falında limanda beklemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor sırası beklemek bolluk ve bereket yakalayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olacağını beklemek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor beklemek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir