AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden telefon beklemek

Kahve falında birinden telefon beklemek

Kahve falında birinden telefon beklemek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden telefon beklemek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında telefon beklemek parasının her zaman bereketli olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalettir.

Kahve falında birinden telefon beklemek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek içini açmaya karar vereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazını beklemek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek büyük ve önemli bir kimse olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir sırada beklemek bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Kahve falında ikiz bebek beklediğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüde beklemek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir