AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş beklemek

Kahve falında arkadaş beklemek

Kahve falında arkadaş beklemek rızkının eksileceğine, gelirinin artacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş beklemek gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaş beklemek büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı beklemek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını beklemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili beklemek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında berberde sıra beklemek en yukarılara çıkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında otobüs beklemek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında cevap beklemek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir