AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini sökmek

Kahve falında kalbini sökmek

Kahve falında kalbini sökmek bir dediğini iki etmeyeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hata yapılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında kalbini sökmek gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Kahve falında kalbini sökmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulur.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında inek kalbi görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi elinde tutmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kalbinin çıkarıldığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir