AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden bıçaklanmak

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hem verimi yükselteceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kalbinden bıçaklandığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kalbine bıçak saplamak gelirinin azalacağına, güçlendikçe güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak yanlış adımlar atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında birinin kalbinden bıçaklandığını görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir