AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek kalbi görmek

Kahve falında inek kalbi görmek

Kahve falında inek kalbi görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında inek kalbi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında inek kalbi görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek ayrılık yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalbin attığını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan kalbi görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kalbi kırılmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbin durmasını görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir