AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi elinde tutmak

Kahve falında kalbi elinde tutmak

Kahve falında kalbi elinde tutmak evlerindeki huzurun artacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulur.

Kahve falında kalbi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında kalbini elinde tutmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi elinde tutmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işarettir.

Kahve falında kalbini eline almak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kalbini eline almak mutlu ve keyifli hissedeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kalbi eline almak şerefe ve izzete, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbi elinde görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elini kalbine koymak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir