AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kalbini sökmek

Kahve falında başkasının kalbini sökmek

Kahve falında başkasının kalbini sökmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek gördüyseniz:

  • Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbini sökmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eline para geçeceğine delalettir.

Kahve falında kalbin durmasını görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak yüceltileceği sözler duyacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden yaralanmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir