AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık arasında kalmak

Kahve falında kalabalık arasında kalmak

Kahve falında kalabalık arasında kalmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak kendisini çaresiz hissedeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atların arasında kalmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında silahların arasında kalmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, şifa ve ilaç bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş arasında kalmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir